Cégünk már több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a professzionális fém megmunkálás és gyártás területén. 2004-től For-Tech 2004 néven kezdtük meg a tevékenységünket, 2006-tól FORTECH-MIX Kft. néven vált ismertté vállalatunk.

Az évek folyamán elismertségünk és innovatív fejlesztéseink révén egyre szélesebb lehetőségek nyíltak meg számunkra piaci vonalon és a gyártás területén is. Megrendelőink és partnereink között hazai cégek mellett, számos ország vállalatai is megtalálhatók, így például Ausztria, Csehország, Románia, Ukrajna, Németország, Svájc, Norvégia, Kuvait, Algéria, Irak, Libia és Dubai, amely országok megrendelőinek teljes elégedettségére végezzük nap mint nap tevékenységünket.

Munkáink dinamikusan növekvő ütemben gyarapodnak. A fém megmunkálás és gyártás területén nem ismerjük a lehetetlen, a legnagyobb kihívásokat is elhivatottan teljesítjük, hiszen a FORTECH-MIX Kft. nagy pontosságú, a mai kor maximális követelményeit kielégítő gépsoraival gördülékenyen teljesítjük a megrendeléseinket.
Többek közt helyet kaptak a következő CNC megmunkálóközpontok: HURCO VSX-330, HURCO VMX-24, HURCO BMC-30.

CNC esztergagépeink; HURCO Tm10 és MAZAK típusokkal, valamint HEID 1000 fejeszterga, TOS V100A horizontális fúró-marómű, több egyetemes gépünk: esztergagépek, marógépek, lineáris fúrógépek, élhajlítók, excenteres présgépek, edzők és felületkezelők, hegesztőgépek, lézeres és vízvágó berendezések segítik a gyártási folyamatokat.

A fémmegmunkálás területén teljesítjük megrendelőink elképzeléseit és egyedi igényeit.

Komoly szakmai háttér, nagyfokú tapasztalat, elégedett ügyfelek, pontos-precíz munka és megbízhatóság fémjelzi tevékenységünket a mindennapokban.